Poledans Performance guide

Tak fordi du er interesseret in min Poledans Performance Guide!

For at få din guide skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev ved at indtaste dit fornavn og email herunder, herefter vil jeg tilsende dig guiden.

 

–  Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet, hvis du ikke kan lide det jeg sender, men jeg vil gøre mit bedste for at gøre det interessant og relevant.

Denne guide har hjulpet mig til at lave bedre performances og har mindsket mit stress niveau i den kreative process.
-Molly Pretzel

Bio: Jeg har vundet Pole Theatre World Pro Art 2019 og er 3 gange Danmarks  Mester. Jeg er kendt for mine fangende shows og performance skills, og så har jeg en baggrund indenfor dans og musical samt en sporty familie baggrund. Derfor har performance art og sport på højt plan altid været en del af mit liv. Jeg håber på, at mine erfaringer kan hjælpe dig i fremtiden.

Poledans Performance Guide