Dans Online

Danseundervisning for voksne

Molly har skabt The Feel Free Community. En Facebook gruppe, hvor du kan modtage undervisning i sensuel dans online.

Det er en platform for dig der gerne vil:
Lære at danse
Føle dig empowered
Øge din selvtillid
Have det bedre med din egen krop
Træne på en sjov måde

Molly er specialist i at arbejde med begyndere og skaber altid en god og meget virkelighedsnær stemning – også selvom undervisningen er online.

Molly og The Feel Free Community kan desuden bookes til events og polterabends. Klik her for at læse mere.

Danseundervisning for voksne Online The Feel Free Community

Hvorfor online danseundervisning?

Det kan være svært at få faste træninger til at passe ind i en rutine med børn, et krævende arbejde eller helt tredje ting, og derfor oplever mange af medlemmerne i The Feel Free Community, at dans online passer perfekt til en travl hverdag.

Mange mennesker føler at det er intimiderende at møde op på et dansehold, dels fordi man risikere at være den dårligste, men også fordi der er andre mennesker der kigger på en. Denne faktor har vi undermineret i vores online danseundrevising, da der er absolut ingen til at følge med i, hvad du laver bag hjemmets fire vægge.

Begyndere oplever ofte at tingene går meget stærk på et dansehold, og det er svært at nå at lære koreografien. I The Feel Free Community kan du sætte instruktøren på pause og bruge lige så lang tid på, at lære koreografien som du vil.

Vi spare lokale omkostninger til undervisningen, derfor kan vi gøre det ekstremt billigt. Et abonnement til The Feel Free Community koster kun 89 kr./md. og der er ingen oprettelsesgebyr eller binding.

Lær at danse

Vi kan ikke trylle, men synes selv at vi har lavet en ret god opskrift, hvor alle kan få mulighed for at lære at danse, og The Feel Free Community er en Facebook gruppe der består af:

En ugentlig dansetime i sensuel dans
Hver tirsdag kl. 20.15 er der en ny koreografi (min. 2 gange om måneden er undervisningen live). Undervisningen bliver ALTID gemt i gruppen. Så hvis man ikke kan på tidspunktet, så vil danseundervisningen ligge klar til, når det passer dig.

Danseøvelser online
På gruppen vil der løbende blive smidt forskellige øvelser op, som du kan træne derhjemme når det passer dig. Øvelserne er primært grundøvelser indenfor dans med et sassy tuch samt freestyle og bevægelses øvelser.

Et community og en nærværende instruktør
Du bliver en del af et community, hvor vi allesammen er her for at lære og udvikle os som mennesker, og du har altid dit community og instruktør lige ved hånden.